We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

KeepItSafe Cloud Backup Server

Næste generation af hybrid backup-service

Sikkerhedskopierer alle virksomhedens servere, arbejdsstationer, afdelingskontorer og mobile enheder.

KeepItSafe Cloud Backup Server er den næste generation af hybrid backup-service. Nu kan du købe en nøglefærdig løsning med beredskab i dit eget eget miljø og sikker lagring af vigtige data i datacentre i Norge. Tjenesten er allerede konfigureret, med hardware, software, lagring og tilkobling til KeepItSafe Datacenter..

Hybrid Backup – To løsninger i én

Den store fordel ved en hybrid backup-løsning er, at have mulighed for hurtig lokal gendannelse, samtidig med at data lagres sikkert uden for kontoret eller datacenteret. Dette er den optimale strategi for backup på grund af løsningens evne til at garantere hurtig gendannelse, mens alle data samtidigt er sikkert og krypteret lagret i KeepItSafe datacentre for gendannelse ved større katastrofer.

Mængden af data, der kan sendes til KeepItSafe, afhænger af størrelsen af abonnementet, der går fra 300 GB til 10 TB, og skalaer i 500 GB intervaller, efterhånden som virksomheden backup-behov vokser. På den måde har man fuld fleksibilitet til at bestemme, at mindre vigtige data kun lagres lokalt, mens virksomhedens kritiske data bliver krypteret og sikkerhedskopieret til KeepItSafe Datacenteret.

 

Funktioner

 

  • Forkonfigureret "plug & play" backup-enhed i den rette størrelse, afhængigt af virksomhedens backup-behov.

  • Hurtig gendannelse med lokal backup.

  • Sikkerhedskopierer med agentfri backup af hele virksomhedens produktionsmiljø.

  • Cloud Backup Server leveres i tre størrelser; med 3 TB, 6 TB eller 12 TB lagringskapacitet.

  • 100% fleksibilitet og omkostningsstyring med skalerbar Cloud Backup-abonnement.

  • Fuld garanti under hele kontraktperioden, ingen uventede omkostninger.

  • Komplet katastrofesikring med backup til skyen.

 

Cloud Backup Server med agentfri backup

En god backup-løsning bør ikke trække ressourcer fra kundens produktionsmiljø. Agentfri arkitektur betyder, at der ikke installeres agenter i hvert fysisk eller virtuel server, der skal sikkerhedskopieres. KeepItSafe Cloud Backup Server kommer med alle de nødvendige ressourcer og leveres desuden med en unik agentfri teknologi, der betyder, at produktionsmiljøet ikke belastes ved backup-kørsel.

Support

Har du brug for vores hjælp, kan du kontakte KeepItSafe Support via telefon, live chat, e-mail eller fjernsupport. Al support fra KeepItsafe er inkluderet i tjenesten. Vores supportarbejdere har bred erfaring, kort svartid og højt serviceniveau. Kundecenteret er åben alle hverdage mellem kl. 08-17. Derudover kan du i nødstilfælde kontakte vores hotline 24/7 - 365 dage om året.

Gratis Nedlasting