We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Criteria for Success

DA CRITERIA FOR SUCCESS MØDTE PÅ ARBEJDE OG FANDT DERES SERVER I EN VANDPYT, VIDSTE DE, AT DE HAVDE BRUG FOR EN BEDRE METODE TIL SIKRING AF DERES DATA

Download Case Study »

UDFORDRINGEN

Criteria for Success, Inc. er en konsulentvirksomhed i New York, som arbejder med salgsforbedring. Stifter og CEO Charles Bernard startede virksomheden i 2004 med det mål at identificere de systemer og adfærdsmønstre, der kan hjælpe med at gøre alle sælgerne i en organisation lige så effektive som den førende sælger.

De første tre år, virksomheden eksisterende, havde Criteria for Success ikke noget formelt backupsystem. "Vi havde et Toshiba 250 gigabyte-drev, som vi fysisk koblede på serveren," erindrer Bernard. "Der var én person, som havde til ansvar at tage manuel backup. I weekenden frakoblede jeg så drevet og tog det med hjem i min taske."

Bernard siger, at han godt vidste, at de havde brug for et bedre system, men indrømmer, at ingen i hans firma prioriterede databackup. Pludselig sprang der så et vandrør i loftet på deres kontor en meget kold nat. "Da vi mødte næste morgen, stod serveren i en vandpyt. Vi slukkede straks for den, og jeg var virkelig bekymret for, at vi ikke kunne få den op at køre igen," siger han. "Det var et mirakel, at den stadig virkede. Da indså vi, at der ikke altid blev taget backup af alt det, vi troede, der blev taget manuel backup af."

LØSNINGEN

Bernard havde hørt om KeepItSafes ry fra andre virksomhedsejere. Han lavede øjeblikkelig en aftale med KeepItSafe. "Vi fik startet backup selvsamme dag, vi mødtes med dem," siger han. Bernard har en teknisk baggrund og vidste, at han ikke ville have en løsning, der involverede backup på bånd, som derefter skulle opbevares andetsteds. "Vi er en lille virksomhed uden dedikerede IT-medarbejdere," siger han. "Vi ønskede en løsning til databackup og gendannelse, som stort set kunne passe sig selv." Criteria for Success har et hybridmiljø, så de kører nogle af deres applikationer i skyen og bruger KeepItSafe til virksomhedens interne systemer og Office-baserede programmer. KeepItSafe sikrer, at der foretages sikker backup af alle virksomhedens projektstyringsdokumenter, HR-data, præsentationer og juridiske kontrakter med deres kunder, så de nemt kan gendannes. Bernard blev straks imponeret over KeepItSafes kundeservice og uddannelse samt systemets brugervenlighed. Medarbejderne hos Criteria for Success værdsatte, at de straks kunne få en ansat fra KeepItSafes tekniske support i telefonen, hvis de havde spørgsmål. "Jeg syntes også, at KeepItSafes pris var fair, fordi jeg ved, at de beskytter min virksomhed, især da vi fandt ud af, at de tilbyder reducerede priser for data, der sjældent udskiftes," siger han.

RESULTATERNE

Heldigvis er der ikke sprunget flere rør siden 2007, hvor KeepItSafe begyndte at tage backup for Criteria for Success, men Bernard siger, at de har oplevet situationer, hvor en medarbejder ved et uheld kom til at slette en mappe. Han fortæller, at fordi KeepItSafes tjeneste er så nem at bruge, har hans medarbejdere været i stand til selv at foretage de fleste gendannelser. "På et tidspunkt mistede vi vores økonomimappe med al vores månedlige rapportering og KPI'er," siger han. Da vi opdagede, at mappen var blevet slettet, kunne vi få den tilbage med det samme," siger han. "Vi behøvede ikke engang ringe til nogen hos KeepItSafe, fordi tjenesten er så brugervenlig. Mere bevis havde jeg ikke brug for. Det var lidt af en kattepine, men vi fik løst problemet på ingen tid." Bernard siger, at selvom KeepItSafe er vokset meget, siden Criteria for Success begyndte at bruge dem, synes han, at virksomheden til hostet backup stadig føles som en lille virksomhed med entreprenørånd og er nem at gøre forretninger med. "Hele KeepItSafe-teamet er ikke alene ekstremt kompetent, men også meget sympatisk," siger han. "Og jeg foretrækker at gøre forretninger med folk, jeg kan lide."

Klar til at komme i gang?

Call + 45 89 88 76 09 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.