We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Divine Capital Markets

INSTITUTIONEL BØRSMÆGLER VÆLGER KeepItSafe®, SOM HJÆLPER DEM MED AT OVERHOLDE BRANCHELOVGIVNINGEN

Download Case Study »

UDFORDRINGEN

Divine Capital Markets LLC er en mindre børsmæglervirksomhed, der har specialiseret sig i værdipapirhandel, forskning og investeringsrådgivning. Fra deres base i New York City hjælper de institutionelle porteføljeforvaltere, virksomheder, pensionsordningsudbydere, hedgefonde og investorer med handelsstrategier, forskning, konsulentydelser og privat formueforvaltning af høj kvalitet. I børsmæglerbranchen er virksomheder af en bestemt størrelse forpligtet til at få taget backup af deres data hos en tredjepart. Da Divine Capital Markets med 25 medarbejdere begyndte at undersøge markedet for en fuldt styret virksomhed til online-databackup, startede de ud med en lille liste. "Vi foretrækker at bruge virksomheder, der er ejet af kvinder, fordi vi selv er ejet af en kvinde," siger stifter og CEO Danielle Hughes. "Der er ikke ret mange databackupvirksomheder, som er ejet af kvinder, så KeepItSafe skilte sig straks ud med sin stifter og direktør Jennifer Walzer."

LØSNINGEN

"I vores branche er det obligatorisk at have en løsning til nødgenoprettelse," siger Hughes. “I 2006 begyndte vi at tage backup af kritiske data fra vores netværk og harddiske med KeepItSafe." Hughes lærte hurtigt værdien af en løsning med hostet backup, da Divine Capital Markets mistede nogle data fra en disk, hvor der ikke blev taget backup med KeepItSafe. "Vi tilføjede den straks," siger hun. Divine Capital Markets bruger nu KeepItSafe til at beskytte alle sine missionskritiske oplysninger, herunder databaser, personlige filer, virksomhedsfiler, historikfiler og kontaktoplysninger.

RESULTATERNE

Databeskyttelse er en af de tjenester, der kører i baggrunden," siger Hughes. "Jeg tænker ikke over det til daglig, men KeepItSafe gør et godt stykke arbejde, og jeg anbefaler dem stærkt." Divine Capital Markets er så heldige, at de ikke har haft større systemnedbrud og ikke har været nødt til at benytte KeepItSafe til at gendanne kritiske oplysninger. "KeepItSafe fungerer heldigvis bare som forsikring for mig. Vi har en række midlertidige medarbejdere, som f.eks. praktikanter, og KeepItSafe har betydet, at vi er trygge, fordi vi ved, at vi er beskyttet, selvom nogen ved et uheld skulle ske at komme til at trykke på 'slet'."

Divine Capital Markets synes, at KeepItSafes kundesupportteknikere har været erfarne, proaktive og hjælpsomme. De sætter pris på, at KeepItSafe underretter sine kunder om åbningstiderne på kommende helligdage, ligesom børsen gør med sine medlemmer. Hughes siger, at KeepItSafe har været meget professionelle i forbindelse med den årlige revision, og teamet er meget effektivt, hvad angår den direkte kontakt til revisorerne for at sikre, at børsmæglervirksomheden overholder lovgivningen.

"KeepItSafes CEO Jennifer Walzer er en meget engageret forretningskvinde, der er superdygtig til at motivere sit team," siger Hughes. "Jeg har stor respekt for deres teamorienterede, proaktive tilgang. De er meget fremsynede, når det drejer sig om at finde løsninger på problemer, som andre i branchen for finansielle tjenesteydelser har stået over for."

Klar til at komme i gang?

Call + 45 89 88 76 09 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.