We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Family Wealth Consultion Group

CALIFORNIEN-BASERET FORMUEFORVAL TNINGSVIRKSOMHED LADER KeepItSafe® BESKYTTE DERES KRITISKE DATA

Download Case Study »

UDFORDRINGEN

Family Wealth Consulting Group (FWCG) er baseret i Silicon Valley og er en honorarbaseret formueplanlægningsvirksomhed, der yder personlig rådgivning, vejledning og tjenester til succesfulde enkeltpersoner og deres familier. Virksomheden har flere årtiers erfaring, og deres investerings- og formuerådgivning hjælper kunderne med at udnytte værdien af deres ressourcer maksimalt.

Partnerne hos FWCG brugte en masse tid på at håndtere og bekymre sig om deres databackup, køre backup på bånd hver aften og gemme båndene forskellige steder offsite. "Det var så besværligt," siger Hilary Martin, som er økonomisk planlægger hos FWCG. "Vi var ikke sikre på, om teknologien virkede, og vi var ikke overbeviste om, at båndene var pålidelige. Det var heller ikke automatisk, og vi kunne ikke lide at håndtere det manuelt. Backup er ekstremt vigtigt for virksomheder som os, og vi vidste, at vi var nødt til at finde en bedre metode."

FWCG administrerer næsten $100 millioner inden for personlige formuer for deres kunder, og økonomirådgivningsvirksomheden opbevarede enorme mængder data for over 200 personer og deres familier. "Vi var ikke specielt gode til det med teknikken," siger Martin. "Vi havde ikke de påkrævede færdigheder internt til at kunne foretage gendannelse efter et større datatab."

LØSNINGEN

FWCG vidste, at de havde brug for en bedre, mindre arbejdskrævende og mere pålidelig backupløsning. Deres deltidsansatte IT-medarbejder foreslog KeepItSafe, som havde hovedsæde i den anden ende af landet i New York. KeepItSafe overbeviste FWCG-virksomheden og vandt deres tillid og begyndte at foretage omfattende backup via internettet hver aften af virksomhedens data og dokumenter. henhold til Financial Industry Regulatory Authority, Inc. (FINRA) var FWCG forpligtet til at arkivere al ind- og udgående korrespondance for evigt, så formueforvaltningsvirksomheden fortsatte med at bruge Global Relay, som er en virksomhed, der arbejder med arkivering af meddelelser, til backup af deres e-mail, så de overholdte lovgivningen).

"Vi er et papirløst kontor, så KeepItSafe begyndte helt bogstaveligt at tage backup af alting." siger Martin. KeepItSafe designede også en metode til backup af både FWCG’s stationære og bærbare computere, hvilket ikke havde eksisteret tidligere, før virksomheden til hostet backup blev hyret. "Jeg kan ikke kontrollere, hvordan folk gemmer deres data," siger Martin. "Jeg føler mig godt dækket ind, nu hvor KeepItSafe holder styr på alle vores data." Martin siger, at hun virkelig værdsætter den personlige e-mail, hun får fra en KeepItSafe-tekniker – i modsætning til et automatisk svar – hvis der er gået noget galt med backuppen aftenen før.

Et par år efter, at FWCG blev kunde hos KeepItSafe, installerede FWCG ACT, software til styring af deres kundeforhold (CRM). Det var første gang, det californiske firma havde brugt en SQL-database. "Vi vidste ikke, hvordan vi tog backup af den," siger Martin. "Derfor ringede jeg til KeepItSafe og spurgte deres kundesupport. Teknikeren vidste nøjagtigt, hvad der skulle gøres. Han kontaktede vores ACT-konsulent i Texas og fik det til at virke. Jeg var virkelig lettet over KeepItSafes imødekommenhed og ekspertise – jeg ønskede ikke at blive tvunget til at sætte mig ind i det."

RESULTATERNE

"Da vi først havde hyret KeepItSafe, gik vi fra at være meget bekymrede for vores databackup til slet ikke at skænke det en tanke," siger Martin. Hun fortæller, at de aldrig har haft behov for at foretage fuld gendannelse, men har fået KeepItSafe til at hjælpe med at hente en tabt fil flere gange. "For eksempel har vores seniorpartner et kreativt filstyringssystem, og han mister af og til dokumenter," siger hun. "Sommetider kan vi selv finde dem, og andre gange er KeepItSafe nødt til at hjælpe os."

Martin siger, at hun føler, at eksperterne hos KeepItSafe er ærlige og troværdige og oprigtigt har hendes interesser for øje. Hun værdsætter også, at de hjælper hende med at holde styr på omkostningerne og rådgiver hende om, hvordan hun kan spare penge. "Som lille virksomhed er man nødt til at være meget forsigtig med de partnere, man vælger," siger hun. "Jeg føler, at KeepItSafes servicekonsulenter er en del af mit team."

Martin oplever en stor forskel i den kundeservice, hun får fra KeepItSafe sammenlignet med andre leverandører, der opfører sig, som om FWCG's problemer hverken er kritiske eller en prioritet. "Det samarbejde, vi har med KeepItSafe, er samme tillidsfulde samarbejde som det, vi ønsker, at vores kunder skal have med os," siger Martin. "Jeg ville ønske, at alle mine samarbejder var lige så smertefri som mit samarbejde med KeepItSafe."

Klar til at komme i gang?

Call + 45 89 88 76 09 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.