We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Protravel International

PROTRAVEL INTERNATIONAL VED AF ERFARING, AT DERES DATA ER SIKRE OG NEMT KAN HENTES HOS KeepItSafe®

Download Case Study »

UDFORDRINGEN

Protravel International Inc. blev stiftet i 1984 og er et dynamisk detailrejsebureau med en årlig omsætning på næsten $700 millioner. Protravel er fordelt på 24 forskellige beliggenheder, og de 780 medarbejdere bruger deres ekspertise inden for destinationer, internationale billetpriser og konkurrencedygtige produkter til at finde de bedst mulige rejsemuligheder for deres meget alsidige kundebase. Protravel International Inc. blev stiftet i 1984 og er et dynamisk detailrejsebureau med en årlig omsætning på næsten $700 millioner. Protravel er fordelt på 24 forskellige beliggenheder, og de 780 medarbejdere bruger deres ekspertise inden for destinationer, internationale billetpriser og konkurrencedygtige produkter til at finde de bedst mulige rejsemuligheder for deres meget alsidige kundebase.

LØSNINGEN

Moran forklarer, at hos Protravel blev der allerede taget backup af mange af deres kritiske data via hostede rejseapplikationer. Derfor forsøgte de først at gemme deres data på en NAS (Network Attached Storage Device), som kunne håndtere deres resterende backupbehov. "Det fungerede udmærket til den mængde information, vi havde, men det var stadig onsite, og det betød, at vi var i risikozonen," siger han. Moran havde tidligere brugt KeepItSafe hos et andet firma og var meget imponeret over virksomheden.

undersøgte først nogle billigere muligheder med hostet backup for Protravel, men i sidste ende valgte han den udbyder, der tidligere havde givet ham en uovertruffen service. "Sådanne billigere løsninger er gode til backup af filer på ens hjemmemaskine, men de kan ikke håndtere et virksomhedssystem, forklarer Moran. "Når man går i panik, fordi systemet lige er gået ned, er det KeepItSafe, man ønsker at have i den anden ende af telefonen. Man ønsker ikke at risikere alle sine data med en billigere backuptjeneste."

RESULTATERNE

"KeepItSafe er perfekt, og vi bruger slet ikke vores krudt på backup længere," siger Moran. Protravel bruger KeepItSafe til backup af data fra lokale Microsoft-applikationer, herunder SQL, Office, SharePoint og Active Directory, samt deres webservere. Desuden har KeepItSafe været nyttigt til deres mobile brugeres bærbare computere. Disse mobile brugere skal tilkoble deres bærbare computere torsdag aften. Hvis en af de mobile brugere glemmer at tilkoble deres bærbare computer, fortæller KeepItSafe det straks til Morans team. Ud over fjernbrugerne tager KeepItSafe nu også backup af 13 servere hos Protravel.

"KeepItSafe-tjenesten er så nem at bruge," siger Moran, "at da jeg først begyndte at bruge den, var den største udfordring at acceptere, at det overhovedet kunne være så nemt!" Fordi tjenesten fungerer så sømløst, siger Moran, at han ikke længere behøver være involveret i backupprocessen. Protravel har dog haft behov for at bruge KeepItSafe-backuppen. "Vores serverrum blev meget varmt, og der røg nogle servere," siger han. "Vi har gendannet hele servere med KeepItSafe. Sidste gang, det skete, var jeg ikke på kontoret. Mit team samarbejdede med KeepItSafe, og det er så nemt, at jeg slet ikke behøvede at blive involveret."

Moran er så imponeret over overvågningen af Protravels konto, den professionelle og venlige kundeservice og den ekstremt brugervenlige tjeneste, at han siger, at han ønsker, at alle hans samarbejder med hostede applikationer kørte lige så smertefrit som KeepItSafes. "Vi er ikke KeepItSafes største kunde, men det ville man aldrig gætte ud fra, så omhyggelige de er," siger han. "Jeg ville ønske, at de også kunne overtage vores andre tjenester! Jeg vil have, at alle mine leverandører behandler os, som om vi er deres største kunde, og som om, vi er så vigtige – og det gør KeepItSafe hver eneste gang, vi har kontakt til dem."

Klar til at komme i gang?

Call + 45 89 88 76 09 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.