We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

PURE Insurance

KeepItSafe® LEVERER BRUGERVENLIG HOSTET LØSNING TIL FORSIKRINGSVIRKSOMHED I HURTIG VÆKST

Download Case Study »

UDFORDRINGEN

Superior Office Systems begyndte at bruge KeepItSafe til backup af virksomhedens seks servere og alle deres vigtige data, herunder Microsoft Exchange, QuickBooks, fakturaer og kundeservicedata. Wolf siger, at i årenes løb har KeepItSafe foretaget mange vellykkede gendannelser for hans virksomhed. "KeepItSafe er den bedste forsikring, jeg nogensinde har haft," siger han. "Jeg bruger mange flere penge på min erhvervsforsikring, og den bruger jeg aldrig. KeepItSafe er langt billigere, og den har jeg brugt mange gange. Ens data er lige så vigtige som lokalerne. Eller måske endda endnu vigtigere."

LØSNINGEN

Muhlstein undersøgte flere muligheder fra forskellige udbydere. Én løsning betød, at PURE ville fortsætte med bånd, men ændrede opbevaringssystemet. En anden løsning medførte, at PURE ville få administrationsbesværet med konfiguration. En tredje løsning involverede køb af helt nyt udstyr. KeepItSafe kontaktede PURE under denne gennemgangsproces og blev bedt om at præsentere deres brugervenlige hostede løsning.

KeepItSafe skilte sig øjeblikkelig ud fra konkurrenterne ved at tilbyde en gratis prøveversion. "KeepItSafe var rigtig gode til at illustrere konceptet og fik deres teknikere til at vise os, hvordan deres løsning ville fungere i vores miljø," sagde Muhlstein. Et af de punkter, hvor KeepItSafe skilte sig ud, var det faktum, at jeg havde adgang til deres teknikere, som gennemgik processen sammen med mig og i bund og grund holdt mig i hånden, mens jeg arbejdede med produktet. Andre var mere demonstrationsbaserede, og jeg fik ikke rigtig noget indblik i, hvor lang tid backup ville tage, eller hvordan gendannelse ville foregå. Det var også svært at forstå, hvordan dataene ville blive krypteret hos dem.

Muhlstein og hans team hos PURE gennemgik KeepItSafes kontroloplysninger for at sikre, at den hostede udbyder ikke ville have adgang til fortrolige data vedrørende PURE, de forsikrede medlemmer eller samarbejdspartnerne. Og – vigtigst af alt – Muhlstein værdsatte den direkte kontakt med teknikerne, som ville blive hans kontaktpersoner, når aftalen var indgået. "Takket være prøveversionen vidste jeg, hvad vi købte, før vi købte det," forklarede han. "Der var en ekstra tryghed ved, at dem, jeg arbejdede sammen med i forbindelse med prøveversionen, også var dem, der efterfølgende skulle levere varen."

RESULTATERNE

I starten var Muhlstein nervøs ved udsigten til at skulle bruge en mindre, specialiseret tjeneste, som han ikke havde brugt før, så KeepItSafe skulle bevise, at de virkelig havde den bedste løsning. Den succesfulde prøveversion, som blev præsenteret af erfarne teknikere og ikke bare sælgere, beroligede Muhlstein.

PURE var imponeret over, hvor meget support de fik til udformning af opbevaringspolitikkerne og implementering af produktet. Skiftet til KeepItSafe® har forenklet PUREs backupproces, og – vigtigst af alt – det er slut med at stresse over håndtering af bånd. Da KeepItSafe kun tager betaling pr. komprimeret gigabyte uden opstartsomkostninger, er databeskyttelse fleksibelt, skalerbart og praktisk. Muhlstein fortæller, at der aldrig er grimme overraskelser på regningen, fordi en medarbejder fra KeepItSafe altid tager kontakt for at gennemgå eventuelle ændringer i den mængde data, der tages backup af.

PURE er for nylig begyndt at bruge KeepItSafe til at foretage backup af dataene på de eksterne medarbejderes bærbare computere. *"Det er skønt, at vi ikke behøver finde en anden løsning til håndtering af deres filer," siger Muhlstein. "Jeg sover lidt bedre, nu hvor jeg ved, at disse medarbejdere ude i felten ikke er sårbare. Før i tiden krævede det mindst et døgns arbejde for os at gendanne dataene, hvis en ekstern medarbejder mistede sine data."

PURE fortæller desuden, at ud over den enkle gendannelsesproces sætter de også pris på, at der altid er en KeepItSafe-kundeservicetekniker til rådighed, som guider dem gennem processen – eller klarer arbejdet for dem, hvis de ikke har adgang til en computer. "Databackup er ikke ret sexet, så det er ikke noget, vi ret tit taler om internt," siger Muhlstein. "Det er en af de ting, folk er ligeglade med, indtil de mister deres filer. Så er de pludselig ikke længere ligeglade." PURE er en professionel virksomhed i hurtig vækst, der yder førsteklasses service. Det har de nu til fælles med deres databackupudbyder.

Klar til at komme i gang?

Call + 45 89 88 76 09 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.