File cloud content

Den letteste og sikreste måde at håndtere filer på

KeepItSafeFileCloud er den nemmeste og sikreste måde at dele, synkronisere og administrere filer på, fra alle computere og mobile enheder.

Ekstern adgang

Få mobil adgang til dine dokumenter, fotos og mediafiler, uanset hvor du er. Du skal blot logge på via FileCloud betjeningspanelet i en browser fra enhver computer for at få adgang til vigtige mapper og filer. Håndtér dine Vaults, mapper og filer og indhent tilladelse fra webgrænsefladen MyFileCloud.

Mobil adgang

Læs, redigér og download dine jobrelaterede filer, fra din smartphone eller tablet. KeepItSafe FileCloud tilbyder 5 forskellige mobile apps, der giver adgang til dine filer fra alle de større platforme (tilgængelig til iPhone, iPad, Android, Windows Mobile og Blackberry).

Synkronisering

KeepItSafe FileCloud giver dig fuld adgang til dine filer, selvom du ikke har netværksforbindelse. Du kan redigere filer på din computer, mens du er offline. KeepItSafe FileCloud vil automatisk synkronisere ændringerne, næste gang computeren er online. Hver gang du logger på, skanner FileCloud indholdet i dit Vault på nettet.

Del problemfrit og samarbejd med dit team

Mappe- og fildeling

KeepItSafe FileCloud gør det nemt at dele filer, både internt og med eksterne partnere, kunder og leverandører. Med denne tjeneste kan du nemt oprette en link til en fil eller mappe. Uanset om du deler en enkelt fil eller en hel mappe med hundredvis af filer, skal du blot bruge et par klik

Del mapper

Med KeepItSafe FileCloud kan du give andre adgang til hele mapper med filer fra dine Vaults. I stedet for at starte at downloade, sender FolderLink modtageren til en hjemmeside, hvor man kan vise og uploade filer – hvis man har brugertilladelse.

Mappeadgang

KeepItSafe FileCloud giver dig fleksibilitet og tryghed når du deler information. Du kan give andre tilladelse til at redigere filer, så dit team lettere kan samarbejde om et projekt – eller du kan dele hele dit Vault med eksterne partnere eller kunder i skrivebeskyttet tilstand.

Nye højder for kontrol over dine data

KeepItSafe FileCloud er designet specielt til virksomheder – med avancerede sikkerhedsfunktioner, der gør det muligt at sikre og styre kritiske forretningsdata. Sikkerhedsfunktionerne omfatter datakryptering, fjernstyret sletning, adgangskontrol, adgangskodebeskyttelse, sporing og rapportering af al fildelingsaktivitet.

Fjernstyret sletning

Kryptering og adgangskodebeskyttelse af data er kun det første skridt for at undgå tyveri af data. Hvis din computer bliver stjålet, giver KeepItSafe FileCloud dig et unikt serienummer til hver enhed. Med dette nummer kan du nemt slette alle filer og mapper i dit KeepItSafe FileCloud-Vault, således at uvedkommende ikke kan få adgang til dem.

Adgangskontroll

Det kan være risikabelt at dele følsomme data med eksterne partnere, kunder og leverandører. FileLinks og FolderLinks indeholder derfor følgende alternativer: adgangskodebeskyttede links, begrænsninger på antallet af downloadede filer – og udløbsdatoer for fil og mappeadgang.

Indstillinger – filadgang

KeepItSafe FileClouds muligheder for sporing og adgangskontrol giver dig omfattende kontrol over hvem der får adgang til dine filer. Du kan overvåge, hvem der ser på dem, og styre adgangen til følsomme oplysninger via e-mail-advarsler om bestemte filer eller hele Vaults, når andre tilføjer, sletter og redigerer filer.

Skræddersyet sikkerhed og databeskyttelse

KeepItSafe Datasenter

KeepItSafes datacenter og back-end-servere kører på redundante systemer med meget strenge sikkerhedsforanstaltninger. Alle data lagres i Norge i to datacentre. Vores eget sikkerhedspersonale sikrer de strenge adgangsregler, og datacentrene er sikret mod strømafbrydelser, oversvømmelser og brande.

Sikker filoverførsel

Vi bruger den højeste grad af sikkerhedsteknologi for at sikre, at dine data til enhver tid er maksimal sikret; alle filer overføres og lagres med 256-bit SSL-kryptering (Secure Socket Layer).

Krypteret lokal disk

KeepItSafe FileCloud opretter et sikkert område på din lokale harddisk; et Vault. Alle mapper og filer, der lagres i et Vault, er beskyttet med 256-bit-kryptering. Når KeepItSafe FileCloud er lukket, er alle Vaults usynlige – derfor er det umuligt for andre at få uautoriseret adgang til dine private data.