We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Hvorfor vælge KeepItSafe®

Fordi dine data er for vigtige til at gå på kompromis med sikkerheden

KeepItSafe leverer branchens bedste software og systemer til sikring af kritiske data. Og derefter går vi et skridt videre – vi sætter mennesker bag. Vores sagkyndige teknikere og account managers arbejder hårdt for at sikre, at du altid ved, hvad der foregår og er 100 % tilfreds..

"På et tidspunkt mistede vi vores økonomimappe med al vores månedlige rapportering og KPI’er. Da vi opdagede, at mappen var blevet slettet, kunne vi få den tilbage med det samme. Vi behøvede ikke engang ringe til nogen hos KeepItSafe, fordi tjenesten er så brugervenlig. Det var lidt af en kattepine, men vi fik løst problemet på ingen tid.” Charles Bernard, CEO – Criteria for Success

Se flere anbefalinger. »

Optimalt sikkerhedsniveau

KeepItSafes infrastruktur til databackup og datagendannelse er enestående i branchen – 256-bit AES-kryptering på militært niveau, hvilket gør det muligt at gendanne alle data, og redundant opbevaring af data på tværs af mange datacentre, der beskyttes døgnet rundt.

Få mere at vide om KeepItSafes uforlignelige sikkerhed. »

Bliv KeepItSafe-partner

Som autoriseret KeepItSafe-forhandler får din virksomhed to store fordele: en stabil indtjening og en perfekt metode til at styrke kundeforholdet, da du kan tilbyde dine kunder en sikker måde at beskytte deres kritiske data på til en overkommelig pris.

Få mere at vide om, hvordan du bliver KeepItSafe-partner »

Backup i skyen: bedre end bånd og disk

Med KeepItSafes sky-baserede backupløsning er det ikke længere nødvendigt at tage backup på bånd, disk eller andre fysiske lagerenheder, og dine IT-ansvarlige slipper for det vedligeholdelsesarbejde og besvær, der følger med lokale backupløsninger

Lær mere om Cloud Backup »

Dokumenteret pålidelighed

KeepItSafe leverer en førsteklasses tjeneste med dokumenteret succes hos kunderne – vi beskytter petabytes af virksomhedskritiske data hver eneste dag.

Med tusindvis af kunder, herunder mange af verdens største virksomheder, har KeepItSafe gennem mange år bevist, at vi er en af verdens mest pålidelige udbydere af onlinebackup.

Se, hvad vores kunder siger om KeepItSafes pålidelighed. »