Næste generation af hybrid backup-service

Næste generation af hybrid backup-service

Sikkerhedskopierer alle virksomhedens servere, arbejdsstationer, afdelingskontorer og mobile enheder.

KeepItSafe Cloud Backup Server er den næste generation af hybrid backup-service. Nu kan du købe en nøglefærdig løsning med beredskab i dit eget eget miljø og sikker lagring af vigtige data i datacentre i Norge. Tjenesten er allerede konfigureret, med hardware, software, lagring og tilkobling til KeepItSafe Datacenter..

Hybrid Backup – To løsninger i én

Den store fordel ved en hybrid backup-løsning er, at have mulighed for hurtig lokal gendannelse, samtidig med at data lagres sikkert uden for kontoret eller datacenteret. Dette er den optimale strategi for backup på grund af løsningens evne til at garantere hurtig gendannelse, mens alle data samtidigt er sikkert og krypteret lagret i KeepItSafe datacentre for gendannelse ved større katastrofer.

Mængden af data, der kan sendes til KeepItSafe, afhænger af størrelsen af abonnementet, der går fra 300 GB til 10 TB, og skalaer i 500 GB intervaller, efterhånden som virksomheden backup-behov vokser. På den måde har man fuld fleksibilitet til at bestemme, at mindre vigtige data kun lagres lokalt, mens virksomhedens kritiske data bliver krypteret og sikkerhedskopieret til KeepItSafe Datacenteret.