We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Om KeepItSafe®

Dine specialiser i databackup og datagendannelse

Hvem er vi?

Vores mål er at beskytte kundernes data 24 timer i døgnet, uanset hvad der truer – naturkatastrofer, cybertyveri, menneskelige fejl, systembeskadigelse. Hvis katastrofen virkelig rammer, står vi klar til at gendanne alt med et øjebliks varsel. KeepItSafe® leverer førsteklasses tjenester til onlinebackup, nødgenoprettelse og sikring af virksomhedens fortsatte drift.

KeepItSafes historie

KeepItSafe blev grundlagt i 1995 i et kollegieværelse på Trinity College i Dublin. Grundlæggerne Eoin Blacklock og Jonathan Crowe havde opdaget, at databackup- og -gendannelsesbranchen var domineret af ineffektive backupløsninger på bånd og udbydere med sky-baserede løsninger, men dårlig kundeservice.

KeepItSafe blev grundlagt med det formål at sikre kunderne en nem backupløsning baseret på fuldt styret og overvåget databeskyttelse – hvor kundedataene beskyttes proaktivt døgnet rundt af virkelige personer, som kan gendanne mistede eller beskadigede data med et øjebliks varsel.

Moderselskabet j2 Global® var faktisk først en af KeepItSafes kunder. Virksomheden blev imidlertid så imponeret over KeepItSafes holdning, teknologi og kundeservice, at j2 købte KeepItSafe i 2010 for at kunne tilbyde en fuldt styret og overvåget gendannelsesløsning på globalt plan.

Vores kundeløfte

Vores kundeløfte Hos KeepItSafe ved vi, hvor vigtige dine data er for din virksomhed. Det er derfor, vi går så højt op i at beskytte dem vha. branchens bedste krypteringsstandarder og sikkerhedsløsninger – dag og nat – og garanterer fuld og hurtig gendannelser, hvis katastrofen skulle ramme.

KeepItSafe-løftet: Vi behandler dine data som vores egne og tolerer ikke, at så meget som én fil går tabt.

Du skal ikke bare tage vores ord for det. Lyt til vores kunder. »

Datasupport med en førende global virksomhed

Som KeepItSafe-kunde vil du også få fordel af vores moderselskabj2 Globals® support og ressourcer. Denne enorme udbyder af sky-baserede løsninger investerer millioner i KeepItSafes uovertrufne infrastruktur og globale supportteam.