We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

KeepItSafe® Partner Program

Kritisk løsning. Generøse provisioner. Dedikeret support.

KeepItSafe® er en af verdens førende virksomheder inden for onlinebackup og nødgenoprettelse og den ideelle løsning til at hjælpe dine kunder med at beskytte deres data døgnet rundt i et miljø, der styres og overvåges af eksperter. Og med vores partnerprogrammers generøse provisioner og dedikerede support får du hele to uforlignelige fordele som KeepItSafe-partner: stabil indtjening og en perfekt metode til at styrke kundeforholdet via en sikker onlinebackupløsning.

Konstante partner for dele

Som autoriseret forhandler af KeepItSafes brancheførende løsninger til onlinebackup og gendannelse vil du opleve et ægte partnerskab, hvor KeepItSafe-partnerprogrammets dedikerede eksperter altid står klar med de værktøjer og den uddannelse og support, du har brug for til at optimere dit salgsarbejde.

En pakke med brancheførende løsninger til onlinebackup

KeepItSafe® Online Backup

Branchens bedste tjeneste til onlinebackup og datagendannelse efter behov, når det gælder sikkerhed, skalerbarhed og administration – og den eneste globale sky-baserede backupløsning, der er fuldt styret og overvåget døgnet rundt.

Få mere at vide »

KeepItSafe® Cloud2Cloud

En ny løsning til backup og sikring af data, der ligger i sky-baserede apps såsom Microsoft Office 365, Salesforce og Google Apps.

Få mere at vide »

KeepItSafe® Cloud Backup Server

En effektiv samlet løsning med slutpunktsbackup, fildeling, samarbejdsfunktion og forebyggelse af datatab. KeepItSafe Mobile giver IT-cheferne den nødvendige kontrol til at beskytte deres virksomhed mod uventede datakatastrofer.

Få mere at vide »

Du skal ikke bare tage vores ord for det. Lyt til vores kunder: