We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Essentielle løsninger

For komplet datasikkerhed

Omfattende databeskyttelse

Med KeepItSafe får du en partner, der kan levere alt inden for datasikkerhed. Vores løsninger betyder problemfri, konstant beskyttelse af alle dine digitale aktiver, uanset hvor dataene ligger.

KeepItSafe® Online Backup

Branchens bedste tjeneste til onlinebackup og datagendannelse efter behov, når det gælder sikkerhed, skalerbarhed og administration – og den eneste globale sky-baserede backupløsning, der er fuldt styret og overvåget døgnet rundt.

Få mere at vide »

KeepItSafe® Cloud2Cloud

En ny løsning til backup og sikring af data, der ligger i sky-baserede apps såsom Microsoft Office 365, Salesforce og Google Apps.

Få mere at vide »

KeepItSafe® Cloud Backup Server

En effektiv samlet løsning med slutpunktsbackup, fildeling, samarbejdsfunktion og forebyggelse af datatab. KeepItSafe Mobile giver IT-cheferne den nødvendige kontrol til at beskytte deres virksomhed mod uventede datakatastrofer.

Få mere at vide »

Kundeservice uden grænser

"Jeg kan lide mine hostede udbydere til at behandle mig som jeg er en slutbruger, der ikke ved, hvordan noget fungerer. Jeg føler, at hvis jeg var nødt til at aflevere dette ansvar til en person uden teknisk baggrund, de ville være fint. Alt, hvad der gør det muligt for min virksomhed at være mere selvforsynende er stor.”

Howard Muhlstein, Infrastructure Project Manager – PURE Insurance